۱۳ دی ۱۳۹۹ | ۱۸:۱۵ کد : ۲۱۴۰ مدرسه بازی‌پردازی معرفی بازی
پادشاه آرتور (Arthur) در جستجوی یک وارث شایسته است. او به همراه مرلین (Merlin) تلاش می‌کند تا بهترین نامزد را در میان شوالیه‌های میز گرد پیدا کند. در بازیMerlin ، بازیکنان شوالیه یا مرلین خود را با کمک تاس دور صفحه بازی حرکت می‌دهند تا بهترین اقدامات را انجام دهند. در حالی که شوالیه‌ها فقط توسط بازیکن مربوطه منتقل می‌شوند، مرلین می‌تواند توسط همه بازیکنان منتقل شود که این موضوع باعث می‌شود تا بازیکنان ترفندهای زیرکانه‌ای را برای پیشبرد اهداف خود در نظر داشته باشند.

مترجم: علی‌حسین خسروی

معرفی بازی شهرهای زیر آب (Underwater Cities)

معرفی بازی هامپوئیل

نفوذ / اکثریت منطقه‌ای، جایگذاری کارگر

شرح بازی

روش بازی
این بازی شش دور دارد و در هر دور بازیکنان چهار تاس مخصوص خود را می‌چرخانند (سه تاس به رنگ بازیکن، یک تاس سفید). بنابراین هر بازیکن در طول بازی ۲۴ بازی انجام می دهند. یک بازیکن می‌تواند با استفاده از یک رنگ از رنگ بازیکن خود، نشانگر خود را در جهت عقربه‌های ساعت روی صفحه گرد بازی حرکت دهد، و سپس از فضای محل نشانگر استفاده کند. ترتیب استفاده بازیکن از تاس مهم است. هرکدام از بازیکنان بازی را با یک توکن سیب آغاز می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند که می تواند برای تبدیل یک قالب به هر تعداد دلخواه استفاده شود. مرلین در بازی به عنوان یک شخصیت غیر بازیکن ظاهر می‌شود و نشانگر او در مرکز صفحه شلوغ بازی قرار دارد و همه بازیکنان می‌توانند در هر دور یک بار مرلین را حرکت دهند و از فضای قرارگیری او استفاده کنند. مرلین را می‌توان در جهت عقربه‌های ساعت یا خلاف جهت حرکت ساعت حرکت داد.

بازیکنان برای جمع آوری منابع و امتیاز گرفتن دور صفحه بازی حرکت می‌کنند. شش بخش اصلی در صفحه بازی وجود دارد و هرکدام دارای منابع، پرچم‌ها، سپرها و محلی برای قرار دادن نشانگرها برای نفوذ بازیکنان هستند. اگر به یکی از این فضاها بروید، می‌توانید یکی از چهار دژخیم خود را در آن مکان قرار دهید و سپس اقدامات و ماموریت‌های آن دژخیمان را انجام دهید. شما باید منابع را جکع‌آوری کنید زیرا می‌توانید از آن‌ها برای ساختن مانورهایی در نقشه کاملاً مجزا از محیط پیرامون استفاده کنید و این مانورها امتیاز زیادی دارند و اغلب چیزهای اضافی برای شما به همراه دارند. شما باید سپر نیز داشته باشید زیرا از آن‌ها برای دفع سه نشانه خائنی که به طور تصادفی در ابتدای هر دور شماره فرد دریافت می‌کنید، استفاده کنید.

همچنین شما باید پرچم هم داشته باشید زیرا آن‌ها به شما قدرت یک باره خاصی می‌دهند مانند اینکه به شما اجازه می‌دهند ۱۸۰ درجه دور صفحه بازی بپرید. علائم نفوذ نیز بسیار مفید هستند زیرا پس از هر دور زوج چند امتیاز کسب می‌کنند و اگر یک رمز نفوذ در یک پادشاهی داشته باشید، ممکن است بعداً امتیازهای بیشتری از آن بگیرید. در بازی کارت‌های ماموریت نیز وجود دارد. بازیکنان بازی را با چهار کارت ماموریت شروع می‌کنند و در صورت تحقق خواسته‌های آن‌ها، می‌توانند ۱ تا ۳ امتیاز کسب کنند. الزاماتی برای استفاده از کارت‌ها وجود دارد برای مثال از در بازی بعضی از کارت‌ها تنها یک بار می‌توانید استفاده کنید اما گاهی اوقات در کل بازی می‌توانید سه بار از تعدادی از کارت‌ها استفاده کنید و باید ثبت کنید که چند بار از هر کارت استفاده کرده‌اید.

روش امتیازدهی
روش‌های متعددی برای به دست آوردن امتیازات بازیکنان در بازی وجو دارد مانند شکست بربرها، ساختن مانور در مناطق اطراف و افزایش نفوذ در شش بخش اصلی صفحه بازی. علاوه بر این، بازیکنان می‌توانند کارت‌های ماموریت را در طول نوبت خود انجام دهند تا امتیازات بیشتری کسب کنند. بازیکنی که اقدامات خود را با کارآیی بیشتری برنامه‌ریزی کند، در نهایت بیشترین امتیاز را خواهد داشت و بنابراین جانشین سلطنت پادشاه آرتور خواهد بود.

برای اطلاع از اخبار مربوط به بازی‌ها و مطلع شدن از مقالات تازه می‌توانید به اینستاگرام ما به آیدی bazikhallagh مراجعه کنید.

منابع

کلید واژه ها: ببروبازیکن بردگیم بازی‌ رومیزی بازی‌ فکری بازی‌ استراتژی