۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۶:۰۳ کد : ۲۳۹۸ مدرسه بازی‌پردازی مقالات
شرکت کردن در مسابقات می‌تواند سرگرم‌کننده باشد و در کنار آن یک روش خوب برای تقویت مهارت‌های شما است. فرقی نمی‌کند در کدام مسابقه شرکت می‌کنید؛ یک مسابقه ورزشی، مسابقه هنری، پخت و پز، مسابقه طراحی بازی یا هر چیز دیگری که باشد، روش‌های زیادی برای پرورش ابعاد رقابتی شما وجود دارد. اگرچه شما نمی‌توانید در همه مسابقاتی که شرکت می‌کنید، انتظار برنده شدن داشته باشید، اما می‌توانید با یک استراتژی و آمادگی مناسب در هر مسابقه، شانس پیروزی خود را افزایش دهید. مسابقه طراحی بازی‌های رومیزی، از این دست مسابقات است که ذهن شما را برای ساختن یک ایده جذاب و ساختن یک بازی نوآورانه به چالش می‌کشد و حتی با وجود شکست در این مسابقه، تجربه گران‌بهایی را برای شما به ارمغان می‌آورد. اکنون، نکاتی را برای افزایش آمادگی و شانس بردن در مسابقات مختلف توصیه می‌کنیم.

مترجم: علی علیزاده

معرفی بازی کاستل (Nox)

معرفی بازی «اصفهان (Yspahan)»

معرفی بازی سوسکی (Cock Roach Poker)

معرفی بازی «رکب»

معرفی بازی «Risk» و بررسی استراتژی‌های برنده شدن در بازی

آماده شدن
۱) تحقیق کنید و یک رقابت مناسب را انتخاب کنید.
ابتدای کار، زمان تعیین اهداف معقول و قابل دستیابی است. رقابتی را انتخاب کنید که در آن استعداد دارید و اطمینان داشته باشید که در آینده به اندازه کافی زمان برای تمرین کردن دارید. در مورد داوران و سازمان‌دهندگان مسابقه نیز تحقیق کنید تا ببینید چگونه برندگان را مشخص می‌کنند.

۲) به خوتان باور داشته باشید. بسیاری از مردم از شرایط مسابقه ترسیده و به همین دلیل وارد مسابقه نمی‌شوند. اما شما از آنجا که تحقیقات خود را انجام داده‌‌اید، باید به داشتن پتانسیل‌های لازم برای پیروزی اطمینان داشته باشید. بنابراین، حتی در مواردی که به خودتان شک دارید هم محکم و با اعتماد به نفس باشید.

۳) در مورد رقبا تحقیق کنید. به یاد داشته باشید که شما در مسابقه با همه رقابت نمی‌کنید. ممکن است متقاضیان و نامزدهای زیادی وجود داشته باشد، اما تنها چند مدعی و نامزد نهایی در مسابقه وجود خواهد داشت. سعی کنید نقاط ضعف و قوت آن‌ها را شناسایی کنید.
• مشخص کنید که در مسابقه چه کسی قوی‌ترین شرکت‌کننده است. برای این کار، ابتدا باید بفهمید چه کسی احتمالاً وارد مسابقه می‌‎شود. به لیست رقیبان مسابقات گذشته نگاه کنید و ۱۰ نفر یا تیم برتر را بشناسید. همچنین باید با هواداران، مربیان یا نویسندگانی که در مورد مسابقه آگاهی دارند صحبت کنید.
• عملکرد رقبا را در گذشته مرور کنید. در صورت امکان، سعی کنید فیلم‌هایی از آن‌ها را تماشا کنید یا مقالات مربوط به مسابقات قبلی رقبا را بخوانید. به دنبال نقاط قوت و ضعف آن‌ها باشید. همچنین با در نظر گرفتن چگونگی منطبق شدن استراتژی خود، تاکتیک‌های خود را طراحی کنید.

۴)و ارد مسابقه شوید. با دقت درخواست دهید و برنامه خود را مرور کنید تا اطمینان حاصل کنید که خطایی رخ نداده است.
• هزینه ورودی را پرداخت کنید. اگر مسابقه هزینه ورودی دارد، در صورت امکان، زود و به‌موقع آن را پرداخت کنید. گاهی اوقات، ثبت‌نام زودهنگام ارزان‌تر یا رایگان است که یک امتیاز مثبت محسوب می‌شود. همچنین، به یاد داشته باشید که یک رسید بگیرید.

۵) قوانین را بیاموزید. طبیعی است که شما نمی‌خواهید در فرآیند مسابقه درباره قوانین شگفت‌زده شوید. پس قوانین بازی را به‌خوبی یاد بگیرید. یادگیری قوانین به شما کمک می‌کند تا در روز بازی سرآمد باشید و به شما آرامش خاطر داده و حتی احساس برتری نسبت به رقبای دیگر می‌کنید.

تمرین کردن
۱) با یک متخصص مشورت کنید.
یافتن یک متخصص یا مربی می‌تواند شما را به سمت پیروزی سوق دهد. به دنبال بازیکنان گذشته، بازیکنان بازنشسته یا گزارشگران و نویسندگانی باشید که در این باره مطلب نوشته‌اند. داشتن مربی نیز ایده‌آل است زیرا او می‌تواند نه تنها نکات آموزشی برای شما داشته باشد بلکه می‌تواند شما را تشویق کرده و به شما انگیزه دهد.
۲) تجهیزات مناسب را تهیه کنید. همه تجهیزات مناسب که برای شرکت در مسابقه بسیار مهم هستند را فراهم کنید. اطمینان حاصل کنید که تمام تجهیزات شما مطابق با قوانین مسابقه است. قوانین مسابقه را دوباره مرور کنید. در بسیاری از مسابقات مشخصاً پارامترهایی برای انواع تجهیزات مشخص شده و مجاز نیستند. اگر از چیزی مطمئن نیستید، از متخصصان بپرسید.

۳) یک برنامه آموزشی تهیه کنید. داشتن یک برنامه تمرینی خاص، استرس ناشی از آموزش را از بین می‌برد. به استثنای تعطیلات گاه‌به‌گاه، سعی کنید روزانه تمرین کنید تا در طول زمان آماده‌سازی خود پیشرفت کنید. درباره تمرین برای طراحی بازی رومیزی، می‌توانید تحقیقات خود را انجام دهید و یا ایده خود را بارها و بارها مورد آزمایش قرار دهید. همچنین آموزش روزانه به شما کمک می‌کند آماده‌سازی ذهنی خوبی داشته باشید.

۴) از نظر ذهنی آماده شوید. شما نباید از این قسمت مهم آموزش غافل شوید. از برخی جهات، این موضوع مهم‌ترین قسمت است زیرا اگر از نظر ذهنی آماده نباشید، نمی‌توانید روی رقابت تمرکز کنید. کارهایی که می‌توانید انجام دهید، انتخاب یک نگرش مثبت و داشتن انگیزه می‌باشد.
• از حرف‌های ناامیدکننده و هرگونه تأثیرات دلسردکننده دیگر خودداری کنید. شما این کار را در جنبه‌های دیگر زندگی خود انجام می‌دهید، پس چرا در طول آموزش این کار را نمی‌کنید؟ از آنجا که شما قبلاً اهداف معقولی را تعیین کرده‌اید، نباید نگرانی در مورد اتفاقات پیش رو داشته باشید. به یاد داشته باشید که همیشه افرادی برای ناامید کردن شما هستند، پس به آن‌ها توجه نکنید.
• نترس باشید. ترس انگیزه شما را کم می‌کند. بنابراین، برای داشتن انگیزه، تمرکز را جایگزین ترس کنید. بر اهداف خود تمرکز، روی آموزش خود و بر لحظه تمرکز کنید. اهداف شما همان چیزی است که شما می‌خواهید و اکنون تمام توانایی شما کنترل آن‌ها است.

۵) پیروزی را تجسم کنید. بازیکنان گلف این کار را با تجسم هر سوراخ و هر ضربه انجام می‌دهند، اما این کار برای همه مسابقات تکنیک بسیار مفیدی است. تجسم به شما کمک می‌کند تا با در نظر گرفتن نکات خاص، موفقیتی را که می‌خواهید به دست آورید ببینید. تجسم موثر همچنین باعث تمرکز شما در کل مسابقه می‌شود.
فراموش نکنید، این مسابقه همان چیزی است که شما برای آن آماده شده‌اید وبرای آن برنامه‌ریزی کرده‌اید. برنامه را دنبال کنید، ۱۱۰٪ توانتان را روی اهدافتان بگذارید و متمرکز بمانید. بقیه کارها خود به خود پیش می‌رود.

برای اطلاع از اخبار مربوط به بازی‌ها و مطلع شدن از مقالات تازه می‌توانید به اینستاگرام ما به آیدی bazipardazi مراجعه کنید.

منبع

‌‌‌‌‌