تحلیل بازی بومی_محلی «زو»

۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۲۳:۰۸ کد : ۲۴۷۹ مدرسه بازی‌پردازی مقاله علمی
این مقاله با هدف شاخت ارزش‌های ملی، بازی‌های محلی، با پردازش بر بازی «زو» است.
تحلیل بازی بومی_محلی «زو»

مطالب مرتبط:

تاثیر روش آموزشی بازی بر رضایت دانشجویان و پیشرفت تحصیلی آن‌ها در درس آناتومی

بازی، بهبود وضعیت جسمانی دانشجویان و تولید انرژی

بازی و ریاضی

دانشجویان و بازی‌های ورزشی رایانه‌ای

رابطه دوسویه بازی‌ها و کتابخانه‌ها

عنوان مقاله: تحلیل بازی‌های بومی_محلی، «بررسی موردی بازی زو»

نویسنده: سعیده جوشقانی

نشریه: پژوهش در هنر و علوم انسانی

اطلاعات نشریه: سال سوم تیر ۱۳۹۷ شماره ۲ (پیاپی ۱۰) جلد اول; از صفحه ۳۵ تا صفحه ۴۵

چکیده: پژوهش‌های که توسط متخصصین تاکنون درباره مسائل اجتماعی، فرهنگی و دینی انجام شده است، نشان‌دهنده آن است که با وجود گوناگونی بی‌حد و اندازه بازی‌ها از جمله بازی‌های سنتی ایران، تحقیق در مورد این موضوع در برخی از قوم‌ها و جوامع انجام گرفته است. این مقاله با هدف شناخت ارزش‌های ملی، بازی‌های محلی، با پردازش بر بازی زو است. با توجه به هدفی که مد نظر این تحقیق است، نتایج بدست آمده نشان می‌دهد که اکنون به علت وجود بازی‌های رایانه‌ای و تغییر در سبک زندگی مردم بازی‌های محلی کم کم رو به فراموشی رفته است، اما با وجود تحقیقاتی که در این خصوص انجام گرفته، می‌توان نتیجه گرفت که هنوز نظر صاحب نظران معاصر به این گنجینه فرهنگی معطوف است. از این رو می‌توان امیدوار بود که با توجه دوباره متخصصین به این امر مهم با ترویج موضوعاتی با رویکرد بومی و محلی با ترجمان معاصر به کودک و نوجوان امروز در قالب ورزش، نمایش، سرود و بازنگری آن در کتب درسی در حفظ و بقای آن کوشید. این تحقیقق به روش مطالعات تاریخی انجام شده و به شیوه کتابخانه‌ای جمع‌آوری شده است.

واژگان کلیدی: بازی، بومی، محلی، زو

برای اطلاع از اخبار مربوط به بازی‌ها و مطلع شدن از مقالات تازه می‌توانید به اینستاگرام ما به نشانی bazipardazi مراجعه کنید.