جهاددانشگاهی در بیانیهای به مناسبت فرارسیدن سیزدهم آبان ماه، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی با اشاره به اینکه رخدادها و حوادث تأثیرگذار این روز، بیانگر وجوه متنوع و متمایزی از تاریخ ضدامریکایی و استکبارستیزی ملت ایران است تاکید کرد: امروز ملت مسلمان و انقلابی ایران در حالی به گرامیداشت این مجاهدتهای تاریخی میپردازند که شاهد تهدیدات تازهای از سوی رژیم صهیونیستی با حمایت استکبار جهانی و به سرکردگی آمریکا در منطقه هستیم، اما آنان هنوز نمیدانند که این ملت سلحشور همانند آنچه در برهههای مختلف تاریخی نشان دادهاند، با هم و در کنار یکدیگر، هرگز از قدرتهای استکباری واهمهای ندارند.
در آستانه یوم الله ۱۴ و ۱۵ خردادماه، جهادگران جهاددانشگاهی همراه با سایر دانشگاهیان کشور با آرمانهای امام خمینی(ره) میثاقی دوباره میبندند و بیعتشان با مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) را تجدید میکنند.
اردوی جهادی در روستاهای «درمره» و «چمپلک» از توابع بخش شاهیوند شهرستان چگنی توسط کانون خیریه دانشجویی مهر باران سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد لرستان برگزار شد.
اولین نشست شورای علمی مشورتی مرکز فرهنگی دانشجویی امام، ولایتفقیه و انقلاب اسلامی با حضور معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، رئیس سازمان دانشجویان و اعضای شورا در سالن شهید صبوری معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی برگزار شد.
سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با همکاری معاونت امور دانشگاهی و معاونت پشتیبانی مجتمع بیمارستانی امام خمینی، آیین کاشت نهال به نام اساتید پیشکسوت این بیمارستان را برگزار کرد.
سلسله برنامههای دوستی با طبیعت تحت عنوان پاکسازی ساحل(سین هشتم)، با پیشگامی ۴۰ نفر از دانشجویان دانشگاه هرمزگان روز دوشنبه ۱۵ اسفندماه با پاکسازی ساحل غدیر بندرعباس برگزار می شود.
در مراسمی با حضور دکتر «جمال رحیمیان»، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی و «رضا فریدزاده»، سرپرست سازمان دانشجویان ایران، از آقای رحمت نیکو عضو محترم سازمان جهاد دانشگاهی تهران بهعلت تحویل دو پرنده کمیاب و ارزشمند شکاری، به دبیرخانه محیط زیست سازمان دانشجویان ایران تقدیر به عمل آمد.
فراخوان عضویت گروه های دانشجویی فعال در حوزه محیط زیست برای سال جدید توسط باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی اعلام شد.
زایندهرود، بزرگترین و پرآبترین رودخانه فصلی فلات مرکزی ایران که این روزها دیگر خبری از جاری شدن آب در آن نیست. این رودخانه که از کوههای زاگرس مرکزی سرچشمه گرفته و در دشت مرکزی ایران به سمت شرق پیش میرود تا در نهایت به جلگه تالاب گاوخونی میریزد.
زاینده رود در سال های اخیر تنش ها بسیاری را متحمل شده است و این روزها شاهد اعتراضات مردمی به عدم رعایت حق آبه و خشک شدن این رودخانه مهم است.
در نشست «تنگنای تنگسرخ» که مرکز فعالیتهای محیط زیستی دانشجویان ایران در روزهای گذشته برای بررسی اثرات محیط زیستی سد تنگسرخ برگزار کرد. امید سجادیان، دبیر شبکه تشکلهای محیط زیستی و منابع طبیعی استان کهگیلویهوبویراحمد، مسعود امیرزاده، عضو کارگروه آب و انرژی شورای تشکلهای محیط زیست و منابع طبیعی نهادهای مدنی، محمدتقی دستورانی، استاد تمام گروه مهندسی طبیعت دانشگاه فردوسی مشهد و رئیس دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست نظرات خود را درباره این سد بیان کردند.